Uit-in-Noord-Holland

Alle tips over cultuur, uitgaan, recreatie en vrije tijd in Noord-Holland overzichtelijk in beeld

Opdrachtgever(s)

Expertise

  • Realisatie

Werkveld(en)

  • Toerisme
  • Uitgaansinformatie

Volg ons op twitter

Alle tips over cultuur, uitgaan, recreatie en vrije tijd in Noord-Holland overzichtelijk in beeld
Uit-in-Noord-Holland is een digitale agenda met uitgaansinformatie in Noord-Holland die ook geraadpleegd kan worden op een mobiele telefoon. De website omvat vele categorieën waaronder kunst, cultuur, evenementen, festivals, erfgoed, recreatie, toerisme, markten en beurzen. Cultuurcompagnie Noord-Holland is de uitgever en voert de redactie aan.

Uit-in-Noord-Holland brengt informatie en tips over cultuur, uitgaan, recreatie en vrije tijd in de provincie Noord-Holland overzichtelijk in beeld. Gemiddeld trekt Uit-in-Noord-Holland zo'n 9.000 bezoekers per maand, het totaal bezoek van de website groeit gestaag.

Uit-in-Noord-Holland heeft in samenwerking met bibliotheken in Noord-Hollandse steden UITpunten ingericht: publieksbalies voor persoonlijke service en informatie aan het publiek. Er zijn drie UITpunten: Uit-in-Waterland in Purmerend, Uit-in-Hilversum in Hilversum en Uit-in-Haarlemmermeer in Hoofddorp.

Citaat

"Goede site, goede acties. Leuk om de dingen te doen die worden aanbevolen. De voorpret begint al bij de agenda. De keuze is soms moeilijk er zijn heel veel leuke activiteiten." Lees meer
Uit-in-Noord-Holland

Aanmelden nieuwsbrief

* verplichte velden
Om spam te voorkomen, los dit simpele wiskundige probleem op en voer het antwoord in (bijvoorbeeld voor 1+3, voer 4 in) *
Wilt u uw nieuwsbrief voorkeuren aanpassen, klik dan hier.